From Hilde With Love » Fotografie Blog Hilde Hoebers, Fotografe in Antwerpen, Huwelijksfotografie België

Mieke en Jurgen: een mooi huwelijk in Sint-Niklaas

Mieke en Jurgen wonen samen met hun 2 kids in Sint-Niklaas en waren nog op zoek naar een fotografe voor hun huwelijk begin augustus. Ze contacteerde me vrij kort voor hun trouwdag (dat is altijd een risico natuurlijk 🙂 ), en ze hadden geluk… Ik had nog een vrij weekend begin augustus!  Ze wilden me er graag bij van make-up tot openingsdans, om alle belangrijke momenten vast te kunnen leggen. Zo gezegd, zo gedaan!

Op 2 augustus stond ik opnieuw voor hun deur, en werd hartelijk verwelkomd. Mieke’s make-up artieste Sylvie kende ik via via, altijd leuk om bekenden tegen te komen! Zowel Mieke als Mieke’s mama en zus werden vakkundig opgemaakt. Zelfs dochterlief mocht een beetje lipgloss op en vond dat super leuk! Ondertussen was er een gezellige drukte ontstaan. Koffiekoeken voor iedereen en een gemoedelijke sfeer. Zo moet het zijn!

En in deze sfeer werd de dag verdergezet: niet te stijf, niet te veel regeltjes maar wél plezier maken, lekker eten en drinken en véél lachen. En de kinderen werden niet vergeten, zij konden genieten van een ballonkunstenaar, een magische clown-act én super mooie grime. Top! Na de openingsdans nam ik afscheid van dit leuke koppel en familie, maar het feestje was er duidelijk nog niet gedaan!

Mieke en Jurgen, ik wens jullie véél mooie dingen op jullie pad! Proficiat!      Liefs, Hilde xxx

 

Make-up: Sylvie Verhassel

Feestlocatie: De Walhoek

Kindergrime: Myriam Fantasy make-up

Stuur onseen berichtje Deel opFacebook tweet optwitter Pin opPinterest Emailnieuwsbrief

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*