From Hilde With Love » Fotografie Blog Hilde Hoebers, Fotografe in Antwerpen, Huwelijksfotografie België

Trouwbeurs Voor Altijd

Toen Marie en Kim van Voor Altijd me vroegen of ik een plekje op hun hippe trouwbeurs wilde, was ik meteen enthousiast! Maar met nog 7 weken op de teller tot het beursweekend, had ik geen tijd te verliezen. Ik begon met een moodboard en een brainstormsessie met mezelf 🙂 .  Dan maakte ik enkele tekeningen van hoe ik wilde dat mijn stand eruit zou zien. Keywords waren creatief, fleurig, fris en inspirerend. Ik ben verzot op wilde bloemen en gezellige houttinten en de geur van drukwerk en mooie handlettering. Ik besloot om met Isabelle van “Letters and Styling” (die ik net had leren kennen op een Stories by Mabel breakfast) samen te werken om dit alles tot een mooi geheel te verenigen en mijn stand nét dat tikkeltje extra te geven. Dat was een uitstekend idee! 🙂 Bedankt voor al het harde werk Isabelle!

…Isabelle en ik hard aan het werk om m’n stand vorm te geven 🙂 . De prachtige bloemen op m’n stand komen van Lisbet Riesterer uit Mechelen!

En dit is het eindresultaat! Ik ben er klaar voor!

Maar ik was natuurlijk niet alleen in de Tiendschuur. Mijn achterbuurvrouw, Lies Wambacq, kende ik nog Engaged en IDOIDO. Ze maakt prachtige juwelen op maat!

Collega fotografe Sanne De Block (m’n second shooter van 2015!) was ook aanwezig, samen met haar mooiste ontwerpen.

Wat kan Sanne niet?! 🙂

Doorheen de dag werden we getrakteerd op lekker klinkende jazz én de aangename stem van de lead zangeres van the Moodsquad. Een aanrader!

Ik maakte voor het eerst in m’n leven kennis met een Hugo (Prosecco, vlierbloesem en limoen) aaahhhh zo lekker! Dankjewel aan de dames van Ape-ritief!

Zeg niet zomaar tent tegen de oogstrelende creaties van Organic Concepts. Ik zag hun werk al eerder deze zomer op het huwelijk van Sara & Yannick (kan je hier bekijken)! De max!

“No fabulous wedding without a fabulous wedding planner”. Nina Weddings is your woman! En die prachtige boho macramé wedding arch, daar wil je toch luid JA onder /tegen zeggen! 🙂

En dan m’n buurvrouw links, Noémie Peeters van Le Chat Noir , had echt een super leuke creatieve stand! En idem dito haar grafisch werk. Love it!

Als je je afvraagt hoe het kwam dat bijna alle vrouwelijke standhouders een zalig boho-inspired kapsel hadden, dan zal ik je ons geheim verklappen… -> Ilka Vermeiren, dé make-up en haarstyliste die alles (of toch héél veel) voor elkaar krijgt!

Ook het grafisch werk én de coole ronddraaiende (op maat gemaakte!) box van Inkspired sprong bij de bezoekers in het oog.

M’n buurvrouw aan de rechterkant, Lowie Design, was net als ik fan van de Hugo aperitiefjes én de cupcakes van Baked (zie hieronder). En ook nog eens een hele leuke madam om af en toe een babbeltje mee te doen ;-).

En tot slot, een van m’n absolute toppers: al het lekkers van Baked (ik had hun cupcakes op m’n stand “voor aan bezoekers uit te delen” en kon er zelf niet afblijven 🙂 ) is een absolute aanrader en moet je gewoon op je huwelijksfeest (of eender welke andere gelegenheid) hebben. (én budgetvriendelijk want je krijgt zo’n grote porties dat je buikje absoluut niks anders meer nodig heeft 🙂 .

Dit is uiteraard maar een kleine selectie van alle fabulous vendors op “Voor Altijd”. Check ze allemaal op de website hier!

Conclusie van dit alles: Ik vond het een ZALIGE ervaring! Naast de toffe trouwkoppels die bij me langskwamen, heb ik véél inspirerende mensen leren kennen die net als ik hard werken om hun (creatieve) doel(en) te bereiken…Dankjewel aan iedereen om deze beurs zo leuk te maken!

Stuur onseen berichtje Deel opFacebook tweet optwitter Pin opPinterest Emailnieuwsbrief

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*